SnowTrex uddeler awards – Østrig løber med flest priser

03-12-2012 - Maria Toft Madsen

SnowTrex, specialist i skiferie, har for første gang nogensinde uddelt priser i forskellige kategorier. Der blev uddelt awards i kategorierne skiby, skiområde og afterskiing. Grundlaget for uddelingen er en rundspørge blandt de ca. 100.000 kunder, som rejste med SnowTrex i vinteren 2011/12.

Hvor ligger de bedste skibyer til skiferien? Hvilket skiområde har særligt gode pister, og hvor er den bedste afterskiing? Disse spørgsmål stillede rejsearrangøren: Ved hjælp af et spørgeskema fik kunderne efter rejsen mulighed for at svare på, om de var tilfredse med den valgte destination og med skiområdet. I alt bookede i vintersæsonen 2011/12 ca. 100.000 kunder deres skiferie hos SnowTrex, og de havde valget i mellem mere end 200 forskellige skibyer. I kategorien bedste skiby var Hochgurgl i Ötztal i spidsen. Leopold Holzknecht fra Marketing & Presse, Ötztal Tourismus glæder sig over afstemningen: “Vi glæder os meget over at have fået tildelt SnowTrex award, det gør os stolte. Regionen Obergurgl-Hochgurgl har i mange år gået for at være topkvalitet inden for skiferie: Denne pris bekræfter, at vores anstrengelser har båret frugt, og at vi er rette vej.” Andre priser gik til Maria Alm, Sölden, Zell am See, Ischgl, Lofer og Flachau. Zillertal fik med Finkenberg og Mayrhofen hele to byer i top ti. Kun en pris gik ikke til Østrig: Den internationale konkurrenceværtsby Livigno i Italien kunne som eneste klare sig mod den hårde konkurrenze fra Østrig. Også i kategorien “bedste skiområde” dominerer Østrig: Neustift fik masser af support fra sine gæster og landede på førstepladsen, flere priser gik til Brixen im Thale, Ischgl, Hochgurgl, Flachau, Sölden samt til Zillertals byer Finkenberg, Hippach og Kaltenbach. Frankrig er repræsenteret med Val Thorens fra de berømte Trois Vallées. Afterskiingens land er og bliver ubestridt Østrig. Ischgl er og bliver den evige højborg for alle afterskiingfans med førstepladsen i rundspørgen. På pladserne to og tre landede Sölden og St. Anton.

Alle prisvindere har SnowTrex offentliggjort på sit website: www.snowtrex.dk/snowtrex-awards/skiomraade.html

TravelTrex GmbH havde i sæsonen 2010/11 med mere end 106.000 rejsende en omsætning på 33,5 mio. euro. På firmaets kontor i Köln har TravelTrex 100 ansatte. Med “brandet” “SnowTrex” er virksomheden førende på markedet indenfor skirejser og kører med et konstant voksende program med mere end 200 rejsemål og 1.200 indkvarteringer i næsten alle bjerge i Europa og i USA. Under “brandet” “HolidayTrex” byder firmaet på rejser til alle årstider. Via www.snowtrex.com og www.holidaytrex.com samt via vores callcenter (begge dele på forskellige 17 sprog) sælger TravelTrex sine rejser til hele Europa. Derudover lægger firmaet ikke blot vægt på direkte salg, men samarbejder også med over 600 aktive internetportaler og rejsebureauer samt nævneværdige partnere både i og udenfor rejsebranchen.

For yderligere informationer, billedmateriale og priseksempler samt hjælp til søgning, kontakt venligst:

TravelTrex GmbH E-mail: info-dk@snowtrex.com Maria Toft Madsen Tlf. +45 89 88 11 67

 

Print Friendly and PDF
  • mandag, 03. december 2012
  • Forfatter: Maria Toft Madsen
  • Kategori: Presse
SnowTrex Awards 2016: Udmærket skifornøjelse

Vintersportsfans anbefaler de mest populære indkvarteringer og ...

Endnu mere pistesjov uden kompromisser

Med et udvidet tilbud og en udbygget service til vante priser starter SnowTrex i ...

Top-skibyer til familier, par og grupper

Hvorhen rejser europæiske familier, par og grupper på skiferie? Skirejsearrangøren ...

Legender i sneen – 10 historiske skihelte

Enestående atleter som Franz Klammer, Hermann Maier eller Toni Sailer har præget den ...