Party, pister og puddersne til Pow(d)er Week 2012

17-09-2012 - Maria Toft Madsen

Det er den ultimative event for skiløbere, snowboardere og alle, som bare vil have det sjovt. I skiområdet Les 2 Alpes i Frankrig fejrer SnowTrex fra 1. december vintersæsonens start med det unikke event Pow(d)er Week 2012. Flere informationer på snowtrex.dk.

Specialisten i vintersportrejser SnowTrex giver startskuddet til sæson 2012/2013 for tiende gang med eventugen Pow(d)er Week. Efter succesen sidste år forventes dette år over 1.000 gæster. Fra den 1. december mødes skiløbere og snowboardere til den spektakulære saison opening i Les 2 Alpes. Prisen ligger fra kr. 1.465 pr. pers. afhængig af indkvartering, inkluderet er adgang til alle events og et 6-dages liftkort.

Udover sport og sjov, party og action får man med Pow(d)er Week også adgang til et af de bedste gletsjerskiområder i verden med brede pister og snesikkerhed helt op til 3.566 m højde. 231 km pister byder på masser af plads til udfoldelser i sneen sammen med en sensationel boarderpark på 240.000 kvadratmeter. „Les 2 Alpes byder på de ideelle forudsætninger for at få en god start på sæsonen“, fortæller Snowtrex’ International Marketing Director Kathrin Lösgen. Udover open air party area og to fun tuneringer byder eventet også på andre highlights som to livekoncerter med rock-coverbandet No Speech samt  et spektakulært fyrværkeri direkte på pisten.

TravelTrex GmbH havde i sæsonen 2010/11 med mere end 106.000 rejsende en omsætning på 33,5 mio. Euro. På firmaets kontor i Köln har TravelTrex 100 ansatte. Med “brandet” “SnowTrex” er virksomheden førende på markedet indenfor skirejser og kører med et konstant voksende program med mere end 200 rejsemål og 1.200 indkvarteringer i næsten alle bjerge i Europa og i USA. Under “brandet” “HolidayTrex” byder firmaet på rejser til alle årstider. Via www.snowtrex.com og www.holidaytrex.com samt via vores callcenter (begge dele på forskellige 16 sprog) sælger TravelTrex sine rejser til hele Europa. Derudover lægger firmaet ikke blot vægt på direkte salg, men samarbejder også med over 600 aktive internetportaler og rejsebureauer samt nævneværdige partnere både i og udenfor rejsebranchen.

For yderligere informationer, billedmateriale og priseksempler samt hjælp til søgning, kontakt venligst:

TravelTrex GmbH Maria Toft Madsen E-mail: info-dk@snowtrex.com Tlf. +45 89 88 11 67

Print Friendly and PDF
  • mandag, 17. september 2012
  • Forfatter: Maria Toft Madsen
  • Kategori: Presse
SnowTrex Awards 2016: Udmærket skifornøjelse

Vintersportsfans anbefaler de mest populære indkvarteringer og ...

Endnu mere pistesjov uden kompromisser

Med et udvidet tilbud og en udbygget service til vante priser starter SnowTrex i ...

Top-skibyer til familier, par og grupper

Hvorhen rejser europæiske familier, par og grupper på skiferie? Skirejsearrangøren ...

Legender i sneen – 10 historiske skihelte

Enestående atleter som Franz Klammer, Hermann Maier eller Toni Sailer har præget den ...