Low Cost-skirejser

14-08-2012 - Maria Toft Madsen

Vinter-spotpris: En uge i sneen fra kr. 690 inkl. liftkort

Kr. 690 for en uges skiferie inkl. liftkort: Med dette low-cost-tilbud går vintersportsspecialisten SnowTrex ind i den nye sæson.

Populære low-cost områder hos SnowTrex er områderne Valfréjus og SuperDévoluy i de franske alper med 100 km pister. Dér koster en uge i komfortlejlighed fra kr. 767 pr. person og er altid inklusiv 6-dages liftkort. SnowTrex er det største, tyske rejsebureau for vintersportrejser. Specialisterne fra Köln sælger op til 90 % af rejserne over internettet og tilbød for syv år siden de første low-cost-skirejser. Dermed er virksomheden med på trenden: “Kunderne vil stå på ski om vinteren, samtidig vil de bo komfortabelt og tæt på pisten, men er samtidig også opmærksomme på prisen” bekræfter SnowTrex’ direktør Andreas Rühl. “Hos SnowTrex er liftkortet altid inkluderet” fortælleren han videre. Det passer godt ind i den økonomiske krisetid. Alene liftkortet for en uge koster mindst kr. 894, hvis man skulle købe det separat.

Rejsemål De mest populære Low Cost-rejsemål foruden Valfréjus og SuperDévoluy er især Val d’Allos og Valmeinier, hvor gæsterne for få kroner kan få glæde af op til 150 km pister. “Mange gæster er overraskede over, at der stadig der findes insider tips i de franske alper, hvor man ikke kun får billige priser og fantastiske skiområder, men også hyggelig atmosfære i rustikke bjerglandsbyer”, uddyber eksperten fra SnowTrex.

TravelTrex GmbH havde i sæsonen 2010/11 med mere end 106.000 rejsende en omsætning på 33,5 mio. euro. På firmaets kontor i Köln har TravelTrex 100 ansatte. Med “brandet” “SnowTrex” er virksomheden førende på markedet indenfor skirejser og kører med et konstant voksende program med mere end 200 rejsemål og 1.200 indkvarteringer i næsten alle bjerge i Europa og i USA. Under “brandet” “HolidayTrex” byder firmaet på rejser til alle årstider. Via www.snowtrex.com og www.holidaytrex.com samt via vores callcenter (begge dele på forskellige 17 sprog) sælger TravelTrex sine rejser til hele Europa. Derudover lægger firmaet ikke blot vægt på direkte salg, men samarbejder også med over 600 aktive internetportaler og rejsebureauer samt nævneværdige partnere både i og udenfor rejsebranchen.

For yderligere informationer, billedmateriale og priseksempler samt hjælp til søgning, kontakt venligst:

TravelTrex GmbH E-mail: info-dk@snowtrex.com Maria Toft Madsen Tlf. +45 89 88 11 67

Print Friendly and PDF
  • tirsdag, 14. august 2012
  • Forfatter: Maria Toft Madsen
  • Kategori: Presse
SnowTrex Awards 2016: Udmærket skifornøjelse

Vintersportsfans anbefaler de mest populære indkvarteringer og ...

Endnu mere pistesjov uden kompromisser

Med et udvidet tilbud og en udbygget service til vante priser starter SnowTrex i ...

Top-skibyer til familier, par og grupper

Hvorhen rejser europæiske familier, par og grupper på skiferie? Skirejsearrangøren ...

Legender i sneen – 10 historiske skihelte

Enestående atleter som Franz Klammer, Hermann Maier eller Toni Sailer har præget den ...