Sol, shopping, Skiferie – vi har den perfekte skiferie for kvinder!

16-03-2015 - Sarah Petersen

Super sne, en eftermiddag på solterrassen og fantastiske shoppingmuligheder – hvad vil man mere som kvinde. SnowTrex præsenterer skiområder, hvor hver kvinde finder de perfekte feriebetingelser.

© YanLev/shutterstock.de

for-shoppingqueens“>For shoppingqueens

I Ferien bruger man flere penge på ting og sager end derhjemme og især kvinder kommer i spontan shopping humør. Især hvis man senere på dagen har tid nok til at slendre gennem shoppinggaderne.

 • I Schladming am Dachstein finder man talrige butikker, som tilbyder aktuel men også nedsat sport- og fritidsmode. Fra Blue Tomato til C&A finder man alt hvad hjertet begærer.
 • I det franske Les 2 Alpes vinker seje sportsmærke-filialer Billabong, Volcom, DC, Quicksilver und Roxy.
 • Indkøbsparadis er Livigno. Det italienske skicentrum er en tolfri zone og derfor er mange ting meget billig. Ved „Mountain Shopping“ venter et kæmpe udvalg på mange kunder i ædle boutiquer, sportsbutikker og outlet-shops. Centrum er en bilfri gågade.

for-kulinariske-feinschmeckere“>For kulinariske feinschmeckere

Mange kvinder er meget fokuserede på deres ernæring og vil også spise sund i skiferien. Intet problem, da jo mange skiregioner samtidig også er nydelsesregioner. I skiområderne venter mange kulinariske bekvemligheder.

 • På Turracher Höhe i Gurktaler Alperne, i grænseområdet mellem Kärnten og Steiermark, kører en pistebutler på sin butler-mobil gennem skiområdet. Han serverer et glas prosecco, slik til børnene og om ski-foråret endda en bjergbondegård-is. Efter ønske kan man endda booke en nydelsessafari til unikke hytter med ham.
 • Vorarlbergs største skiområde, Silvretta Montafon, byder en ekstra service for vegetarer. I flere forskellige skihytter findes et ”grønt hjørne”, hvor man finder et udvalg af sunde og kødløse retter.
 • I begivenhedsserien „Hochgenuss“ på Kitzsteinhorn koger 2 gange om året renommerede kokke i Salzburgs højest beliggende restaurant i 3.290 m kulinariske lækkerier.
 • Udsøgte kulinariske delikatesser venter i Hochzillertal i den ædle Kristallhütte. Her serveres 5-retters-gourmet-menuer på bjerget i fantastisk atmosfære.
 • Det bedste fra 3 landskøkkener byder forresten Alpen-Adria-køkkenet, som man især finder i Alpernes sydlige del. Den forener kulinariske indflydelser fra Østrig, Italien og Slowenien med en god blanding af regionale og sæsonmæssige ingredienser.

http://presse.snowtrex.dk/newsroom/

 

 

Print Friendly and PDF
 • mandag, 16. marts 2015
 • Forfatter: Sarah Petersen
 • Kategori: Presse
SnowTrex Awards 2016: Udmærket skifornøjelse

Vintersportsfans anbefaler de mest populære indkvarteringer og ...

Endnu mere pistesjov uden kompromisser

Med et udvidet tilbud og en udbygget service til vante priser starter SnowTrex i ...

Top-skibyer til familier, par og grupper

Hvorhen rejser europæiske familier, par og grupper på skiferie? Skirejsearrangøren ...

Legender i sneen – 10 historiske skihelte

Enestående atleter som Franz Klammer, Hermann Maier eller Toni Sailer har præget den ...