10 børneparadiser til børn – her ligger Tyrol i toppen!

12-01-2015 - Sarah Petersen

Gratis liftkort eller dagpleje – tilbuddet for familier i skiferien er meget omfangsrigt. Vigtigt for de små er perfekte lærebetingelser med farvestrålende legepladser i sneen, børnesikre lifte og meget mere. SnowTrex præsenterer med hensyn til dette aspekt de 10 bedste familievenlige skiområder.

Berta og Murmli © Andreas Kirschner – Serfaus-Fiss-Ladis Tyrol

3-meiringen-hasliberg“>3. Meiringen-Hasliberg

Skiforbindelsen i Berner Oberland har med god grund fået den schweiziske udmærkelse ”Familien willkommen” (danks: familier velkommen). „Skihäsliland“ er ét af de bedste børne-øvelsesområder i Schweiz med bred øvelsespiste, magiske tæpper og iglo-landsby. Derudover hører en familierestaurant og en junior funpark til tilbuddet i det populære skiområde.

5-schmittenhöhe-zell-am-see“>5. Schmittenhöhe Zell am See

Schmitten er familiebjerget i Pinzgau. I børneskilandet lærer de små med drage og Schmidolin på magisk tæppe og i dragetunnelen skiløb. Til øvede børn venter i ”Drachenpark” nogle bølgebaner. Stolelifte med børnevenlige låsemekanismer sørger for børnenes sikkerhed. Familie-highlight er XXL funslope med funareal og en skimovie-strækning. Derudover finder man en masse udmærkede børnehoteller i Zell.

7-almenwelt-lofer“>7. Almenwelt Lofer

Skialm Lofer i Salzburger Saalachtal blev flere gange i træk kåret til Østrigs familievenligste familieskiområde. Pisterne med i alt 45 km længde er ekstra brede og to børnelande venter ved Loferer Almbane på de små og store børn. Her fokuseres især børnesikkerheden med børnevenlig låsemekanisme i stoleliften Schwarzeck og et bycentrum næsten uden gennemkørselstrafik.

9-seiser-alm-“>9. Seiser Alm

Seiser Alm er Sydtyrols familievenligste skiområde. Liftene er udstyret med låsemekanismer og i flere store børnelande kan børn benytte sig af et godt tilbud om at lære skiløb. Ikke mindst er heksen Nix en nuttet orienteringshjælp for børn i skiområdet og giver gode råd omkring sikkerheden. Derudover råder området over flere funparker og strækninger med tidsmåling.

http://presse.snowtrex.dk/newsroom/

 

 

Print Friendly and PDF
  • mandag, 12. januar 2015
  • Forfatter: Sarah Petersen
  • Kategori: Presse
SnowTrex Awards 2016: Udmærket skifornøjelse

Vintersportsfans anbefaler de mest populære indkvarteringer og ...

Endnu mere pistesjov uden kompromisser

Med et udvidet tilbud og en udbygget service til vante priser starter SnowTrex i ...

Top-skibyer til familier, par og grupper

Hvorhen rejser europæiske familier, par og grupper på skiferie? Skirejsearrangøren ...

Legender i sneen – 10 historiske skihelte

Enestående atleter som Franz Klammer, Hermann Maier eller Toni Sailer har præget den ...