10 børneparadiser til børn – her ligger Tyrol i toppen!

12-01-2015 - Sarah Petersen

Gratis liftkort eller dagpleje – tilbuddet for familier i skiferien er meget omfangsrigt. Vigtigt for de små er perfekte lærebetingelser med farvestrålende legepladser i sneen, børnesikre lifte og meget mere. SnowTrex præsenterer med hensyn til dette aspekt de 10 bedste familievenlige skiområder.

Berta og Murmli © Andreas Kirschner – Serfaus-Fiss-Ladis Tyrol

1. Serfaus-Fiss-Ladis

Denne skiforbindelse ligger i Tyrol og har nu i mange år været på toplisterne når det drejer sig om familieskiområder. Skiområderne og byerne Serfaus, Fiss og Ladis kan næppe overtræffes inden for børnevenlighed. Med attraktioner som ”Kinderschneealm”, ”Bertas Kinderland”, ”Murmlipark eller en børne-motorslæde-bane er for børn i alle alderstrin en stor fornøjelse.

2. Stubaier Gletscher

Skiområdet BIG Family overfor Neustift tilbyder en allround-pakke for familier med børn. Hovedattraktionen er BIG Family skicamp ved Stubaier Gletscher med separat område, børneland, øvelseslift, miniland, børnerestaurant og en indoor-børnehave i bjergstationen Gamsgarten.

3. Meiringen-Hasliberg

Skiforbindelsen i Berner Oberland har med god grund fået den schweiziske udmærkelse ”Familien willkommen” (danks: familier velkommen). „Skihäsliland“ er ét af de bedste børne-øvelsesområder i Schweiz med bred øvelsespiste, magiske tæpper og iglo-landsby. Derudover hører en familierestaurant og en junior funpark til tilbuddet i det populære skiområde.

4. Zillertal Arena

Ski-maskot FUNty byder de små skiharer velkommen i Zell am Ziller, Gerlos, Krimml og Wald-Königsleiten. Den store gule elefant står for de børnevenlige skiområder i dalen, som alle er udstyret med store begynder- og børneområder samt børnehaver til de små gæster. Action-Highlight for hele familien er alpe-rutschebanen Arena Coaster i Zell.

5. Schmittenhöhe Zell am See

Schmitten er familiebjerget i Pinzgau. I børneskilandet lærer de små med drage og Schmidolin på magisk tæppe og i dragetunnelen skiløb. Til øvede børn venter i ”Drachenpark” nogle bølgebaner. Stolelifte med børnevenlige låsemekanismer sørger for børnenes sikkerhed. Familie-highlight er XXL funslope med funareal og en skimovie-strækning. Derudover finder man en masse udmærkede børnehoteller i Zell.

6. Hochoetz

Skiregionen Hochoetz i Ötztal har forholdsvis billige priser i restauranterne og et overskueligt skiområde med 41 pistekilometer. Til de små er der et børneland, øvelseslifte, dagpleje samt indor-legerum. Highlights på pisten er en speciel funpark for begynder-freestylere og en børnebane.

7. Almenwelt Lofer

Skialm Lofer i Salzburger Saalachtal blev flere gange i træk kåret til Østrigs familievenligste familieskiområde. Pisterne med i alt 45 km længde er ekstra brede og to børnelande venter ved Loferer Almbane på de små og store børn. Her fokuseres især børnesikkerheden med børnevenlig låsemekanisme i stoleliften Schwarzeck og et bycentrum næsten uden gennemkørselstrafik.

8. Arber im Bayerischen Wald

Skiområdet ved Großen Arber er det klassiske familieskiområde: Ikke for stort, overskuelige øvelses-skråninger med fire transportbånd og god værdi for pengene. I ArBär-børneland opmuntrer bjørn-maskotten børnene og familie-cross-parken kan både benyttes af børn og deres forældre.

9. Seiser Alm

Seiser Alm er Sydtyrols familievenligste skiområde. Liftene er udstyret med låsemekanismer og i flere store børnelande kan børn benytte sig af et godt tilbud om at lære skiløb. Ikke mindst er heksen Nix en nuttet orienteringshjælp for børn i skiområdet og giver gode råd omkring sikkerheden. Derudover råder området over flere funparker og strækninger med tidsmåling.

10. Valfréjus

Praktisk for familier er indkvarteringer, som ligger direkte ved pisten for at lave en pause for middagslur eller for at få varmen igen. Hertil den franske skiby Valfréjus i Mauriennedalen meget velegnet, som ligger direkte ved skiområdet med 65 pistekilometer. I baby-club er der timevis børnepasning for børn mellem 3 måneder og 3 år og i den internationale skiskole Mäuse-Club undervises også på engelsk. Udenfor pisten tilbydes en masse fritidsaktiviteter som f.eks. en 450 m stor skøjtebane og en bob park med en 2 km lang belyst kælkebane.

 

For mere information og printbilleder, kontakt venligst:

TravelTrex GmbH Sarah Petersen presse-dk@traveltrex.com Tlf.nr: +45 89 88 11 67 http://presse.snowtrex.dk/newsroom/

 

 

Print Friendly and PDF
  • mandag, 12. januar 2015
  • Forfatter: Sarah Petersen
  • Kategori: Presse
SnowTrex Awards 2016: Udmærket skifornøjelse

Vintersportsfans anbefaler de mest populære indkvarteringer og skiområder ...

Endnu mere pistesjov uden kompromisser

Med et udvidet tilbud og en udbygget service til vante priser starter SnowTrex i ...

Top-skibyer til familier, par og grupper

Hvorhen rejser europæiske familier, par og grupper på skiferie? Skirejsearrangøren ...

Legender i sneen – 10 historiske skihelte

Enestående atleter som Franz Klammer, Hermann Maier eller Toni Sailer har præget den ...